Predstavitev

Lilibi.si je izobraževalni portal za učence v prvem triletju osnovne šole in za njihove učitelje. Vsebina portala je razdeljena na tri sklope:

Kako pridobiti dostop?

Kako pridobiti dostop do portala Lilibi.si?

Učitelji, katerih učenci pri pouku uporabljajo gradiva Lili in Bine in/ali Lili in Bine: Novi prijatelji, imajo omogočen brezplačen dostop do vseh gradiv Lili in Bine ter Lili in Bine: Novi prijatelji, ki se uporabljajo na njihovi šoli. Prav tako jim je omogočen dostop do Dežele Lilibi in Gradiva za učitelje. Na vstopni strani je potrebna le prijava oz. registracija.

Oblike in obseg dostopa

Dostop za učitelja Dostop za učenca
Dežela Lilibi
Park
Šolska ulica 1–2
Mestni park 3
Angleščina*
E-učbeniki**
Gradivo za učitelje

* Angleščina je dostopna le učencem in učiteljem, ki pri pouku uporabljajo komplet s prilogo A Letter from Lili and Bine.
** Znotraj sklopa E-učbeniki učenčev dostop omogoča uporabo gradiva za razred, ki ga učenec obiskuje. Učitelj pa ima dostop do vseh gradiv Lili in Bine ter Lili in Bine: Novi prijatelji, ki jih uporabljajo učenci na šoli.

Želite dostop do gradiva za predmete, pri katerih za svoje učence niste izbrali samostojnega delovnega zvezka?

Kompleti serije Lili in Bine ter serije Lili in Bine: Novi prijatelji zagotavljajo najbogatejšo vsebino in najugodnejšo ceno. Če želite dostop do gradiv za predmete, za katere niste izbrali samostojnega delovnega zvezka, lahko po zelo ugodni ceni 10 EUR dokupite učiteljevo kodo, ki vam bo eno šolsko leto omogočala dostop do gradiva za ta predmet. Ponudba velja samo za uporabnike serije Lili in Bine ter serije Lili in Bine: Novi prijatelji, ki so za svoje učence izbrali vsaj en samostojni delovni zvezek za razred, v katerem bodo poučevali.

Naročilo oddate TUKAJ.

Dostop za učenca

Učenci, ki uporabljajo serijo Lili in Bine ali serijo Lili in Bine: Novi prijatelji (komplet za posamezen razred, ki je shranjen v brezplačni kartonski škatli za likovne potrebščine), najdejo aktivacijsko kodo, s katero lahko na www.lilibi.si/aktivacija aktivirajo svoj dostop, na notranji strani škatle. Učenci, ki uporabljajo serijo Lili in Bine (1–3) (enega izmed kompletov – mali komplet, komplet A, komplet B, komplet C, komplet D – ali posamezen samostojni delovni zvezek) ali serijo Lili in Bine: Novi prijatelji (posamezen samostojni delovni zvezek), najdejo aktivacijsko kodo znotraj posameznega samostojnega delovnega zvezka. Z njo lahko na www.lilibi.si/aktivacija aktivirajo svoj dostop za posamezen predmet. Dostop je mogoč vsak dan od 12. ure do 8. ure zjutraj in ves dan ob dnevih brez pouka. Velja od dneva aktivacije do konca šolskega leta (do 31. avgusta).